Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌محمد اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در‌باره آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: بعد ازظهر امروز در استان‌های ایلام، خوزستان و کرمانشاه وقوع پدیده گرد و خاک پیش بینی می‌شود.

وی ادامه داد: امروز و فردا در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در ارتفاعات گیلان، مازندران، قزوین، تهران، سمنان و البرز، همچنین برخی نقاط آذربایجان غربی آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، زنجان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و کرمان رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: روز شنبه 23 مرداد تا دوشنبه 25 مرداد، رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت در ارتفاعات استان‌های ساحلی خزر و شمال استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی پیش بینی می‌شود.

اصغری اضافه کرد: از فرداشب و همچنین روزهای شنبه و یکشنبه پیشِ رو در جنوب استان‌های تهران و سمنان، همچنین شرق اصفهان و یزد وزش باد شدید، گاهی گرد و خاک پیش بینی می‌شود و این شرایط تا یکشنبه هفته آینده در شرق کشور به ویژه زابل حاکم است.

وی افزود: روز یکشنبه 24 مرداد در استان‌های ساحلی خزر و شمال شرق کشور کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

معاون پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران روز آینده صاف تا قسمتی ابری، گاهی با وزش باد پیش بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دما فردا در تهران 35 و 22 درجه خواهد بود.

اصغری اظهار داشت: روز آینده شهرکرد با کمینه دمای 10 درجه بالای صفر خنک‌ترین مرکز استان و اهواز با بیشینه دمای 50 درجه گرمترین مرکز استان خواهند بود.

وی درباره آخرین وضعیت بارش‌ها در سال زراعی جاری گفت: میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی (مهر 99) تا 18 مرداد امسال 142.1 میلیمتر ثبت شد. میزان بارش پارسال در این بازه زمانی 286.4 میلیمتر بود، بنابراین بارش سال جاری 50.4 درصد کمتر از سال گذشته است. همچنین میانگین بلندمدت بارندگی کشور (بازه زمانی 30 ساله) در بازه زمانی مذکور 229.4 میلیمتر بود که بارش سال جاری 38 درصد کمتر از سال بلندمدت است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محمد اصغری بارندگی گرما کاهش بارش ها پیش بینی می شود وزش باد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۹۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۲ درصدی بارش‌ها در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی خراسان شمالی گفت: میزان بارش در خراسان شمالی طی سال آبی جاری به نسبت سال گذشته ۴۲ درصد افزایش یافته است.

مهری هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان شمالی، اظهار کرد: میزان بارش در خراسان شمالی طی سال آبی جاری به نسبت سال گذشته ۴۲ درصد افزایش یافته است.

وی افزود: این میزان نسبت به دوره آماری شش درصد کاهش داشته است که نشان می‌دهد همچنان با کمبود بارندگی به نسبت دراز مدت مواجه هستیم.

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: میزان بارندگی در هفته دوم اردیبهشت نرمال و هفته‌های سوم و چهارم بیش از حد نرمال پیش‌بینی شده است.

هاشمی انجام محلول‌پاشی زمین‌های زراعی را در صورت شرایط جوی مساعد مناسب ارزیابی کرد و گفت: مسافران، دامداران و خودروها از اتراق در کنار مسیل‌ها خودداری کنند.

کد خبر 748663

دیگر خبرها

  • بارش شدید باران در پایتخت از چهارشنبه
  • رشد ۴۲ درصدی بارش‌ها در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟
  • علت بارش‌های سیل‌آسای ایران؛ عامل انسانی دخیل بود؟
  • بارورسازی ابر‌های کشور‌های همسایه علت بارش‌های سیل‌آسای ایران بود؟
  • بارورسازی ابرهای کشورهای همسایه ربطی به بارش سیل‌آسای ایران ندارد
  • کاهش ۸۶ میلیمتری بارش‌ها در تهران
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • هوای تهران در وضعیت «قابل قبول»